Lite om oss         

 Vanliga träningstider:

  • söndagar, tisdagar, torsdagar och lördagar

Bilder från tidigare träningsdagar i Zederslund
Läs mer här !!!

Truppgymnasterna har nu en ny hemsida:
http://www.laget.se/MOTALAGF

 Zederslundsskolan 

   tisdagar  17.00 - 19.00    Trupp yngre o äldre


 Sporthallen B 

 
torsdagar  17.00 - 20.00    Trupp yngre o äldre
 
fredagar   16.00 - 18.00      Trupp nybörjare
  lördagar   11.00 - 13.00      Trupp nybörjare
 
söndagar  10.00 - 13.00    
Trupp yngre o äldre
 
söndagar  13.00 - 15.00    
Trupp nybörjare

Från vårt tumblinggolv

    Jag bommar aldrig


                                                                           Här får Ullis ett stoort paket i julklapp, och då blir man så här glad.


                 Nästan hela glada Truppgänget efter en mysig julavslutning, och nu väntar jullov, innan det blir en träningsdag i Katrineholms eminenta gymanstikhall.

 
   

Ett stort grattis till Ellinor och Wilmer 
som
fick varsin Pokal 2015.

Motivering för Ellinor: En av priserna årets gymnast går till en tjej som verkligen har släppt alla sina spärrar. Det har resulterat i jättestor utveckling i alla tre grenar. Hon är alltid glad och kommer till träningen med en positiv inställning. Trots skador och smärta så kämpar hon alltid på. Hon har lärt sig att skruva både framåt och bakåt samt snurra dubbelvolter framåt och bakåt. Mycket har hon att tacka för att hon äntligen insett att fart är något bra och inte farligt. Att hon lärt sig att springa så fort gör att vi nu kan kalla henne för hennes favoritsmeknamn: Usain Bolt.

Motivering för Wilmer: Det andra priset går till en gymnast som inte tränat med oss så länge. Men under detta år så har gymnastens utvecklingskurva gått rakt upp. Ingenting är omöjligt för denna gymnast som mer än gärna testar på nya svåra varv - och klarar det med bravur. I höstas lärde han sig rodnat flickis och grupperad volt. Idag kör han dubbelhalv och dubbelsalto. Priset går till en kille som verkligen får oss att tappa hakan, träning efter träning. Vi har aldrig innan sett någon som kan spänna sig som denna gymnast kan. Ett stort grattis till vår nykomling Wilmer!

Nu har jag vandrat vidare till både Linn och Nora.     

Wilmer var borta på avslutningen.

Bild på Wilmer kommer senare.                                                  En glad Ellinor med pokalen och det fina smycket.


Ellinor och Klara visar prov på spänst, elegans, mod och nyfikenhet, när de hoppat upp på Bisse för att beundra utsikten.