Dubbla guldjubel för Motalagymnaster

 

Två guld till Motala. Två brons till Borensberg. Det gick bra för de lokala gymnastik-föreningarna på de Mellansvenska mästerskapen i truppgymnastik den 5-6 maj 2012.

 

Lag från hela mellansverige hade hade samlats i Örebro för att kämpa om medaljerna när de Mellansvenska mästarskapen i truppgymnastik gick i helgen.
Fyra av dessa medaljer hamnade runt halsarna på våra lokala gymnaster. Motala GF fick till säsongens absoluta fullträff och vann både tumbling och trampett i klassen C2, där de tävlade tillsammans med Wifolka GF.
– Jätteroligt. Vi hade bestämt oss för att åka dit och ha kul och det visade sig vara framgångsrikt. Tjejerna var riktigt avslappnade och jättepeppade, säger MGF-tränaren Malou Bernström.
I samma klass knep Borensberg GF bronset i fristående efter ett utmärkt genomfört program. De var även snubblande nära bronset i trampett.
Men några småmissar gjorde att de missade det med 0,1 poäng. Borensbergs unga gymnaster visade dock att framtiden ser ljus ut då deras trupp i klass A2 tog hem bronset i trampett.
– Det var deras debut och de gjorde det strålande. Alla våra gymnaster gjorde en härlig insats, säger BGF:s Tony Johansson.

 

 

FOTO TONY JOHANSSON Motala gymnastikförening bildade lag tillsammans med Wifolka GF. Det slutade med dubbla guldjubel.

 

Från mvt.se den 9/5 2012